Jelentkezés

Fordulópont: érések és érkezések

A Pszichoterápia folyóirat 16. konferenciája,

2021. május 14–15.

konferencia@pszichoterapia.huwww.mentalport.hu
MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

Kérjük, a tavaly regisztráltak is erősítsék meg regisztrációjukat! Ez esetben a Részvételi díj kérdésnél válasszák a “Tavaly regisztráltam és befizettem” opciót. Köszönjük.

a szervezők

Név (kötelező) :
Dr.  Igen Nem
Számlázási cím (kötelező) :
Számlázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Adószám (Cég, Intézmény, egyéni vállalkozó):
Elérhetőségek
Telefonszám:
E-mail cím:
Hagyományos levelezési cím: (amennyiben nem azonos
a számlázási címmel)
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
A pszichoterápia előfizetője?  Igen Nem

A Pszichoterápia folyóirat előfizetéséhez kattintson ide.

Részvételi díj 2021. január
31-ig
2021. március
31-ig
2021. április
1-től és a helyszínen
Pszichoterápia előfizetőknek 18.700,- 22.400,- 25.600,-
Teljes részvételi díj 21.000,- 24.500,- 27.800,-
Napidíj 18.700,-
Csoportos

(legalább 8 fő)*
18.700,- 22.400,- XXXX
Nappali hallgatóknak** 12.000 Ft
Akik tavaly regisztráltak és befizették a részvételi díjat A már befizetett részvételi díjért vehetnek részt a konferencián
Részvételi díj:

A regisztrálás a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A részvételi díj szempontjából a befizetési dátum a meghatározó.

A részvételi díjat a MentalPort Kft. 10700440-25769504-51100005 bankszámlaszámára átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel (CIB Bank fiókjai) tudja rendezni. A befizetésről minden esetben a jelentkezési lapon megadottak alapján küldjük a számlát.

A MentalPort Kft. 2012. június hónaptól átállt az elektronikus számlázásra. A számlát a regisztrálás beérkezése után állítjuk ki. A számlát a fent megadott e-mail címre küldjük Önnek.

* Csoportos jelentkezés esetén egyben kérjük a befizetést, s egy számlát állítunk ki, a befizető részére. Kérjük, hogy jelentkezéskor a befizető külön e-mailben adja meg a csoport minden tagjának a nevét és e-mail címét. A csoportos jelentkezés többi tagja szintén töltse ki egyénileg a regisztrációs lapot, ahol a „számlázási cím” rovatba írja be, hogy „csoportos” + befizető neve, mert erre a névre állítjuk ki a számlát. Ez biztosítja, hogy az értesítéseket mindenki egyedileg megkapja, valamint azt, hogy mindenki egyénileg is tudjon jelentkezni programmal.

** Diákigazolvány felmutatásával, a helyszínen fizetve.

Jelentkezés (sem egyéni, sem csoportos) másra nem ruházható át. A regisztrálás szerződésnek minősül, a befizetéssel valósul meg. A befizetés beérkezése után küldünk számlát. 2020. április 1-ig beérkező lemondás esetén 30%, azután 50% kezelési költség levonásával térítjük vissza a befizetett összeget. A lemondást akkor tekintjük érvényesnek, ha postai vagy elektronikus úton írásbeli értesítő beérkezik 2020. május 20-ig a szervezőbizottsághoz.


Az absztrakt beküldési határideje 2021. január 31. vasárnap
Formája email csatolás a konferencia@pszichoterapia.hu címre küldött levélben.


Kedves Regisztráló!

A következő rész kitöltése nélkül is érvényes a jelentkezése, de örülnénk, ha a kitöltéssel segítene képet formálni a konferencia résztvevőinek szakmai hátteréről.

Életkor:  30 év alatt 31 - 50 év 51 - 70 év 70 év felett
 
Tevékenységi területe:  döntően klinikai-terápiás munkát végez döntően tanácsadói-személyiségfejlesztő munkát végez elsősorban oktat, képez egyetemi hallgató
egyik kategória sem jellemző, egyéb:
 
Pszichoterápiás/tanácsadói munkamódjában meghatározó szemlélete:  kognitív-viselkedésterápiás (magatartás-lélektani) pszichodinamikus-analitikus (mélylélektani) eklektikus spirituális (transzperszonális)
egyik kategória sem jellemző, egyéb:
 
Releváns pszichoterápiás/tanácsadói képzettsége:  pszichoterapeuta szakvizsga teljes képzettség valamelyik módszerben középszintű képzettség valamelyik módszerben képzésben van
egyik kategória sem jellemző, egyéb:
 
Hányadszor vesz részt a Pszichoterápia folyóirat konferenciáján?:  először 2-5 6-10 10-
 
Elsősorban milyennek szeretné a konferenciát? Legfeljebb hármat választhat:  legyen benne sok tartalmas előadás bemutathassam saját munkámat, gondolkodásomat legyen sok vita, hozzászólás találkozhassak régi ismerősökkel megismerhessek más módszereket, egyesületeket nyújtson új szakmai kapcsolatokat, találkozásokat legyen változatos, jó hangulatú
egyéb éspedig:
 

Bármilyen problémával vagy kérdéssel keressen meg bennünket: konferencia@pszichoterapia.hu vagy (06 1) 789-8054.

Az adatokat adatkezelési szabályzatban rögzített módon a hatályos jogszabályoknak megfelelően és titkosan kezeljük.

A fentieket elfogadom. A közölt adatokért felelősséget vállalok.

captcha

Vissza az előzőre