2021-es konferencia

Fordulópont: Érések és érkezések

A Pszichoterápia folyóirat 16. konferenciája,

2021. május 14–15.

konferencia@pszichoterapia.hu, www.mentalport.hu
MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

A járvány-helyzet miatt a Pszichoterápia folyóirat konferenciájának szervezőbizottsága úgy döntött, hogy egy évvel elhalasztjuk lapunk szokásos éves konferenciáját.

Ennek megfelelően, a Pszichoterápia folyóirat 16. konferenciájának új időpontja előreláthatólag 2021. május 14–15. lesz.

A konferenciára programmal jelentkezett kollégákkal folytatjuk a személyes egyeztetést, ugyanakkor jelen helyzetben lesz lehetőség még további absztraktokkal jelentkezni, és a végleges programstruktúrát 2021 elején fogjuk kialakítani. A szervezés folyamatáról további körlevelekben, valamint konferenciánk honlapján tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Az előző lapszámban meghirdetett „Érkezés a konferenciára” egyetemi hallgatói pályázat is újbóli kiírásra fog kerülni. Az első határidőre beküldött pályázatokat köszönjük!

A szerkesztőség, úgyis, mint program- és szervezőbizottság: Berger Noémi, Bokor László, Kiss Tibor Cece, Pál Krisztina, Takácsy Márta, Tiringer István, Valkó Lili szerkesztők, Barna Mária, Benkő Henrietta szerkesztő gyakornokok és Pach Judit titkár

Vissza az előzőre