Láttam, hallottam, olvastam… Pályázat

Pszichoterápia folyóirat Pályázata

 

 

Láttam, hallottam, olvastam…

Kulturális élmények és a pszichoterápia

 

 

A szakmai fejlődés fontos részét képezik az olyan kulturális élmények, amelyek csak közvetve kapcsolódnak a pszichoterápiához. Egy izgalmas film, egy elgondolkodtató kiállítás, egy magával ragadó regény vagy egy meghökkentő színházi előadás mind meghatározó élményét képezheti terapeutai identitásunk alakulásának, személyiségfejlődésünknek. Éppen ezért a Pszichoterápia hasábjain már korábban is megjelent egy-egy ilyen írás, jelen lapszámunkban is olvashatnak egyet. Célunk, hogy rendszeresen tudjunk hasonló írásokat közreadni, ezért:
 

Pályázatot hirdetünk a klinikum vagy a tanácsadás területén képzésben lévőknek, kezdő és gyakorló szakembereknek.

 

 

Arra biztatjuk a pályázót, ossza meg velünk, megragadó kulturális élményeit, amelyek akár pozitív akár negatív értelemben mély benyomást tettek rá, feledhetetlennek bizonyultak.
Felvállaltan szubjektív pályaműveket várunk, melyekben a szerző megjeleníti az adott művet/eseményt, és azt, hogy milyen hatást gyakorolt rá, mit adott hozzá az ő szakmai identitásához.
Az írásból derüljön ki, hogy mikor és hol találkozott az adott művel/eseménnyel az illető.

 

Az írás terjedelme maximum 15.000 karakter; a műfaj jellegének megfelelően irodalmi hivatkozásokat nem kérünk.

A pályázat leadási határideje 2016. július 10.

 

A legjobb munkákat megjelentetjük a Pszichoterápia folyóirat következő számában.
 

A pályázatokat a szerkesztőség címére (szerkesztoseg@pszichoterapia.hu) kérjük, e-mail csatolás formájában. Kérjük, hogy a szerző mellőzzön minden formázást, s balra zárt, Times New Roman 12 betűt, egyes sortávolságot használjon. Ha valamit külön hangsúlyozni szeretne, a dőlt formátumot használhatja rá.

 

Beküldendő: e-mail csatolás formájában, szerkesztoseg@pszichoterapia.hu címre

Vissza az előzőre